Cleaning Twente is opgericht in 1987 te Hengelo en is sindsdien gestaag gegroeid. In de afgelopen 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke reinigingsschakel in het internationale tankwagen- en tankcontainertransport.

Cleaning Twente beschikt over drie reinigingsbanen waar tankwagens en –containers inwendig gespoeld kunnen worden met behulp van de modernste technieken. Wij bieden kwaliteitsreinigingen voor de meeste ADR-producten. Daarnaast beschikken we over een Cargillgecertificeerde levensmiddelenreiniging waar volgens de HACCP-richtlijnen wordt gewerkt. Onze efficiënte manier van werken resulteert in korte wachttijden en acceptabele prijzen.

Cleaning Twente is ISO 9001:2008 en  ISO 14001:2004 gecertificeerd. De levensmiddelenbaan is Cargill aproved en er kunnen kosher reinigingen worden uitgevoerd. Het bedrijf voldoet ook aan de strenge richtlijnen van de chemische industrie in de vorm van de SQAS (CEFIC) en is een erkend lid van de ATCN (Association of Tankcleaning Companies of the Netherlands) waardoor Cleaning Twente het ECD mag voeren.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 07.30-19.30